Om Ti på Topp

Ti på topp er en turkampanje som har til hensikt å motivere deltakerne til å bli mer fysisk aktive. Det velges ut 10 årlige turmål, turene presenteres med elektronisk kart og turbeskrivelse i vår Ti på Topp-app. De 10 turene er åpne for innsjekking fra 1. april til 15. oktober.

Hvem kan være med?

Dette er en turkampanje som er åpen for alle. Her kan du melde deg på som individuell deltaker, eller som medlem av et familielag, vennelag eller bedriftslag. Alle som fullfører turer til minst 7 ulike turmål (5 for de under 12 år og over 70) får deltakerpremie. I tillegg trekkes det ut flotte premier blant deltakerne både underveis og etter kampanjen.

 

Pris

Prisen for deltakelse er 200,- for voksne og 140,- for barn (til og med 12 år). Inkludert i prisen er deltakerpremie for dem som fullfører, og tilgang til app.

 

Hvordan melder en seg på?

Klikk på påmeldingsknappen på nettsiden eller i app. For å kunne melde deg på må du opprette en «bruker». Deretter følger du påmeldingsforløpet og melder deg på enten som individuell deltaker eller som medlem av et lag.

Som lagleder kan du opprette et nytt lag, slik at de andre deltakerne på laget kan velge riktig lagsnavn fra en liste. Når det gjelder barn, kan en voksen som oppretter familielaget legge til barna selv.

 

Deltakerpremie

Alle som klarer premiekravet er kvalifisert til å få deltakerpremie. Alle deltakere som fullfører tilstrekkelig antall turer får et krus i premie. På kruset er det turbilder fra årets Ti på Topp turer. Deltakerpremien blir delt ut på premieutdelingen. Premiekravet er å gå minst 7 ulike turer; eller minst 5 turer hvis du er under 12 eller over 70 år. Bonusturer teller med som turer for å få deltakerpremie.

 

Andre kåringer

Årets turgåer: Trekning blant alle som fyller premiekravet til deltakerpremie.
Årets superturgåer: Trekning blant alle som har gått mer enn 30 turer.
Årets turfamilie eller venneturlag: Trekning blant alle lag hvor hver deltaker er kvalifisert til deltakerpremie.
Årets turbedrift: Den bedriften som har flest deltakere i forhold til ansatte. Her vil det bli brukt skjønn.
Årets bedriftslag: Trekning blant alle lag hvor hver deltaker er kvalifisert for premie.
Årets bilde: Velges ut blant alle deltakerbilder som er lastet opp på nettsiden.
 


Premieutdeling

Premieutdelingen er etter sesongslutt. Tid og sted gjøres kjent på nettsiden, Facebooksiden og i nyhetsbrev til deltakere som har oppgitt e-post. Deltakerpremien må hentes på premieutdelingen.

Tilbake til hovedside